Kunststof: onderhoudsarm met een nette uitstraling

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe woonbeleving?

Hieronder vindt u meer informatie over kunststof kozijnen en overige gevelsystemen.

Kies voor gemak en veiligheid.

U kiest voor een traditioneel vormgegeven of een strak modern ontwerp. Waar uw persoonlijke voorkeur ook naar uit gaat, er is altijd een oplossing die perfect past bij de architectuur van uw woning. Kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid. Zo hoeft u niet meer te schilderen of ander onderhoud te verrichten wat bij houten kozijnen wel noodzakelijk is. De kozijnen zijn in alle standaard (RAL) kleuren verkrijgbaar en goed te combineren met o.a. Keralite en Trespa gevelbekleding.


VOORDELEN:

• Goed isolerende beglazing en profilering

• Nooit meer schilderen

• Goedkoper dan houten kozijnen


Heeft kunststof uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek de duurzame en gecontroleerde kwaliteit van: Schüco Living Variant 

Bekijk en download de brochures Schüco Living Variant | Ramen


Schüco LivIng Variant ramen combineren functionaliteit met een tijdloos design. Het harmonieuze samengaan van verschillende vrij te kiezen vormen en kleuren geeft ieder huis zijn eigen stijl.


Alle kunststof kozijnen van Schüco worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland met pvc dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. De profielen worden milieuvriendelijk geproduceerd met stabilisatoren op basis van calcium. Ze zijn licht- en weerbestendig, slagvast en ook bij hogere temperaturen uiterst vormvast. Dat beperkt de onderhoudsbehoefte en bijgevolg ook de onderhoudskosten tot het minimum. 

Ontdek de duurzame en gecontroleerde kwaliteit van: Schüco Corona Accent

Bekijk en download de brochures Schüco Corona Accent | Ramen


Kunststof ramen met verdiepte architectonische vormgeving,

vlak, met terugliggende aanslag of gelijkliggende aanslag.


De Schüco Corona CT 70 raamsystemen leiden de kunststof ramen tot een ongeëvenaard hoger niveau. Dit systeem wordt gekenmerkt enerzijds door zijn uitstekende thermische isolatie eigenschappen en anderzijds door zijn uitzonderlijke afdichtingen. Dat beperkt de onderhoudsbehoefte en bijgevolg ook de onderhoudskosten tot het minimum. 

Ontdek ook de duurzame en gecontroleerde kwaliteit van: Dirksen & Schüco | Voordeuren

Ramen en deuren spelen een grote factor in het karakter van uw huis, deze twee elementen kunnen het karakter van uw huis namelijk uitstekend accentueren.

Voor deuren en ramen past Schüco de nieuwste technieken toe op gebied van veiligheidsbeslag zodat u altijd voorzien bent van een extra veilig en geborgen gevoel.